Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Dinamo Rijeka Superkup 2019

Dinamo Rijeka Superkup 2019

Minuti pobijedio rijeku i osvojio superkup. Nogometaši rijeke poraženi su od dinama (0:1) u utakmici superkupa, ogledu pobjednika kupa i prvaka hrvatske.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Izdanje superkupa donijelo je ogled hrvatskog prvaka. Dinamo na internetskoj stranici otkrio na što je ponosan. Prvi superkup za riječku momčad u klupskoj povijesti osigurali su samardžić (11) i moises (70), dok je jedini strijelac za dinamo bio sigali (39).

Rijeka Osvojila Hrvatski Superkup Hrvatski Nogometni Savez
cijeli clanak posjetite ovdje: https://hns-cff.hr/news/4942/rijeka-osvojila-hrvatski-superkup/
Dinamo na internetskoj stranici otkrio na što je ponosan. Dinamo je golom amera gojaka u 42. Dinamu je to šesti naslov pobjednika superkupa, a zanimljivo je što je to bio prvi superkup nakon 2014.

Kako je krenuo susret, dobili smo dojam da je rijeka poput njemačke, a dinamo poput brazila.

Prvi superkup za riječku momčad u klupskoj povijesti osigurali su samardžić (11) i moises (70), dok je jedini strijelac za dinamo bio sigali (39). Već u trećoj minuti krstanović je promašio stopostotnu priliku nakon velike pogreške šimunića, što je bila uvertira u ono. Navijanje bad blue boysa na tekmi protiv rijeke u superkupu 13.7.2019.

Već u trećoj minuti krstanović je promašio stopostotnu priliku nakon velike pogreške šimunića, što je bila uvertira u ono. Majer / punčec, lepinjica, gorgon, raspopović, tomečak crveni karton: Na otvaranju sezone dinamo je stigao do trofeja u utakmici u kojoj rijeka nije uspjela parirati modrima na željeni način.

Gnk Dinamo Zagreb Pobjednik Hrvatskog Superkupa Youtube
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=n0izfGn1YdY
Kada je rijeka na kantridi pobijedila dinamo 2:1. Majer / punčec, lepinjica, gorgon, raspopović, tomečak crveni karton: Igra se za trofej, a to je sjajna prilika za otvaranje nove sezone.

Na otvaranju sezone dinamo je stigao do trofeja u utakmici u kojoj rijeka nije uspjela parirati modrima na željeni način.

Ožegović za direktno objasnila zašto je odluka o neotvaranju teretana nelogična, a i ima zanimljivo pitanje za epidemiologe. Minuti pobijedio rijeku i osvojio superkup. Dinamo poveo golom gojaka i izdržao u završnici s igračem manje za prvi naslov u rijeka0.

.dinamo lokomotiva gol lecjaksa, superkup dinamo rijeka gojak majstorski pogađa za 1 0, nogometaši opatije s devet igrača izborili finale županijskog kupa, обзор мачта нн работнички 3 0 2 0, kup uefa 1983 84 sparta hajduk, nk rovinj nk nehaj 1 0, hnl lokomotiva osijek 11 05 2019. | croatia croatia wo. hnk rijeka. Ostale galerije iz iste kategorije

Vijesti Hrvatska Nogometna Televizija
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.hntv.hr/vijesti?page=185
Već u trećoj minuti krstanović je promašio stopostotnu priliku nakon velike pogreške šimunića, što je bila uvertira u ono. Tko će osvojiti superkup 2019.? Nova hrvatska nogometna sezona počinje 11.

Tko će osvojiti superkup 2019.?

Dinamu je to šesti naslov pobjednika superkupa, a zanimljivo je što je to bio prvi superkup nakon 2014. Ostale galerije iz iste kategorije Još mu je jedan čudno poništen, a lovro majer dobio je dva žuta samo tri minute nakon što je ušao.

Posting Komentar untuk "Dinamo Rijeka Superkup 2019"